Ervaringen

Mensen zeggen na een traject vaak dat het een lastige tijd was maar
dat ze ook veel hebben geleerd en ‘rijker’ zijn geworden.
De oester maakt van haar probleem een parel

Ervaringen

Vrouw, 82 jaar

Ik ging naar Belinda toe omdat het contact met mijn dochters verbroken was. Hoe hiermee om te gaan? Ik wilde vrede krijgen met dat ik hen nooit meer zou zien. Samenwerking met Belinda leidde tot het onderzoeken van mijn verwachtingen. Ik liet los dat mijn verlangens door mijn dochters vervuld moesten worden. Doordat de druk eraf ging, zie ik hen weer. Het pad dat ik aflegde bracht vrijheid in mezelf. De afstand werd liefde. En Belinda zit in mijn hart.

Vrouw, 31 jaar

Door de unieke methodes en de fijne connectie die ik had met Belinda ben ik ervan overtuigd dat de sessies de bouwstenen waren om mijn dromen te verwezenlijken: 4-jarige hbo-bachelor nu bijna afgerond, mijn droombaan gevonden en samenwonen met mijn vriend. Dat had ik 5 jaar geleden nooit verwacht. Zij heeft mij het stukje zelfvertrouwen kunnen geven dat ik nodig had om bepaalde keuzes te maken in mijn leven en te geloven dat ik het ook écht kan. Ik ben haar daar erg dankbaar voor.

 

Man, 28 jaar

Van begin tot einde een prettige ervaring. Ik heb altijd het idee gehad dat ik alles kon zeggen, zonder dat daar oordelend naar werd gekeken. Belinda luistert erg goed en weet de juiste dingen samen te vatten, waardoor ik werkelijk het gevoel kreeg dat ik gehoord werd. Ik voelde me fijn bij de gesprekken en ging altijd weg met opluchting en meer helderheid. Daarnaast waren de G-schema’s erg behulpzaam voor mijn angstklachten en merkte ik dat er snel vooruitgang zat in mijn (angst)gedachten en ik me beter ging voelen.

Vrouw, 67 jaar

Belinda heeft me geholpen de dingen uit de knoop te halen. Ik heb mijn hart gelucht, ben lichter geworden. Door de therapie kijk ik ook anders naar mezelf, waardeer ik mezelf meer, gun ik mezelf meer.
Ik kwam tijdens de sessies altijd zo goed uit de verf.
Nu voel ik me een levend schilderij waarvan de stukjes mooier zijn ingekleurd dan ik dacht.

Ont-moeten

Ze belt me op, we maken een afspraak. Ze belt me weer, ze belt af. ‘Ik ben tachtig’, zegt ze, ‘ik wil geen therapie meer. Ik heb al zoveel gedaan. Psychoanalyse, systeemtherapie bij het Sinaï Centrum, familie-opstellingen, stembevrijding en meer’. Ik zeg dat het voor mij allemaal goed is. Alleen als ze zelf wil, mag ze komen. Ze hoeft niets.

Ze belt weer. Ze wil graag komen. Ze stuurt een appje na het telefoongesprek en schrijft dat ze glimlacht.

Lees verder…

Vrouw, 55 jaar

Belinda heeft naar mijn beleving een open, warme, betrokken en down to earth manier van werken. Ze pakt op een natuurlijke wijze de draad weer op in ieder volgend gesprek. EMDR sessies begeleidde ze ervaren en ik heb mij gezien en begrepen gevoeld. Ik ben geholpen en kan verder met wat ze mij heeft aangereikt. En…lachen is naast huilen ook heel helend bleek maar weer!